God uppslutning och mindre klotter i Grimsta

I tisdags (16/4) var det Grimstas tur att kombinera medborgardialog och trygghetsvandring. Dialogen hölls på Grimsta torg, medan vandringen gick den i förväg planerade rutten genom stadsdelen. 

Mickael Siivola, säkerhetsstrateg på Hässelby-Vällingby Fastighetsägare, var nöjd med både uppslutningen och resultatet av trygghetsvandringen: 

– En kombination av fint vårväder, gott sällskap och färre anmärkningar än tidigare gav oss en trevlig kväll. Fortfarande finns det förstås saker som kan förbättras, men det var framför allt glädjande att se betydligt mindre klotter än tidigare. Ett stort tack till alla som deltog och kul att se så god uppslutning. Tillsammans gör vi skillnad!

Under trygghetsvandringen deltog sammanlagt 12 personer, som representerade allmänheten, lokala fastighetsägare, stadsdelsförvaltningen, Trafikkontoret, polisen och Hyresgästföreningen. 16 anmärkningar noterades, att jämföra med 35 förra året (dock inte exakt samma rutt), och protokollet skickas som vanligt till berörda fastighetsägare för åtgärdande.