Hässelby-Vällingby Fastighetsägare 2021

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Hässelby-Vällingby Fastighetsägare är en ideell förening för hyresfastighetsägare, bostadsrättsföreningar och lokalfastighetsägare samt samfällighetsföreningar i, från och med 2021, hela Hässelby-Vällingby stadsdelsområde. Tillsammans kan vi göra skillnad och vi samverkar med stadsdelsförvaltning, polis och andra lokala aktörer.

Vår vision är att Hässelby-Vällingby skall vara en väl fungerande del av Stockholm med bra rykte och högt anseende där boende, verksamma och besökare trivs och känner sig trygga. Det gör vi genom att sätta fokus på en tilltalande miljö, en bra stadsplanering, effektiva kommunikationer och en ökad upplevd trygghet. På så sätt vill vi positivt påverka värdeutvecklingen på hyresfastigheter, bostadsrätter och lokaler.

Vill du veta mer om föreningen och vad vi gjorde 2021, ladda ner vår verksamhetsberättelse   eller kontakta oss så skickar vi dig ett ex. maila anna-karin.pettersson@havafast.se[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1742″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://havafast.se/wp-content/uploads/2022/04/Verksamhetsberattelse-2021-Havafast-KLAR.pdf”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1741″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]