NREP är ny medlem i Hässelby-Vällingby Fastighetsägare

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]NREP grundades 2005 med idén att fastigheter, världens största produktkategori, är redo för en förändring. De arbetar för att driva denna förändring och förbättra den byggda miljön till förmån för kunder, samhällen och städer.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2123″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]- Detta sker mest framgångsrikt i samarbete med andra viktiga aktörer bland dem som också har intresse i samma område, och det är också därför vi ser det som en viktig framgångsfaktor att vara medlem hos Hässelby-Vällingby Fastighetsägare, säger Pernilla Tellberger, Fastighetschef hos NREP.

Pernilla säger att deras syn på föreningen är som en knutpunkt och ett maskineri för dem att utveckla sitt samarbete via, med möjlighet att göra tankar konkreta och vidare i handling är deras förhoppning att vi i samverkan ska kunna stödja och påverka stadsområdena när de utvecklas.
– Vi uppskattar att ni arbetar med BID-modellen vilket vi anser är ett effektivt verktyg för att öka trivseln och tryggheten i en stadsdel. Förhoppningarna är också höga om att ni också skapar möjlighet till platssamverkan mellan flera parter, med fokus på den fysiska miljön mellan fastigheterna som är så lätt att tappa bort vid daglig förvaltning, men ack så viktig för skapandet av attraktiva plats som människor vill bo och vistas i, säger Pernilla vidare.

NREP avsätter idag 10 procent av den årliga vinsten till N-Power Fund, ett program som syftar till att stödja välgörenhetsarbete.
– Drömmen för oss i Vällingby Centrum-teamet vore givetvis att tillsammans med Hässelby-Vällingby Fastighetsägare lyckas hitta ett projekt i vårt närområde vilket, i hård konkurrens skall tilläggas, vilket kunde vinna förtroendet att utses till ett projekt med finansiell hjälp från N-Power Fund-fonden, säger Pernilla avslutningsvis.[/vc_column_text][vc_single_image image=”2121″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]