Seminarium om otillåten andrahandsuthyrning

[vc_row][vc_column][vc_column_text]På detta seminarium får ni som bostadsrättsförening eller hyresfastighetsägare kunskap om hur ni kan förebygga, upptäcka och agera mot otillåten andrahandsuthyrning.

Otillåten andrahandsuthyrning är ett vanligt problem på dagens bostadsmarknad som kan leda till otrygghet i fastigheten, men att upptäcka och agera mot problemet kan vara svårt.

Vi har bjudit in Saija Jonsson, utredare på Väsbyhem, för att berätta om Väsbyhems arbete kring otillåten andrahandsuthyrning och konkreta tips för hur man kan upptäcka och motverka otillåten andrahandsuthyrning.

På seminariet får ni möjlighet att ställa frågor och vi diskuterar även möjligheterna för samverkan. Genom att utbyta erfarenheter och kunskap kan vi stävja problemet med otillåten andrahandsuthyrning.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]Seminariet är kostnadsfritt och riktar sig mot alla bostadsrättsföreningar och hyresfastighetsägare i Hässelby-Vällingby. Vi inleder med en kort introduktion om Hässelby-Vällingby Fastighetsägare och lite gott tilltugg!

ANMÄLAN: Anmäl er innan 9 november till info@havafast.se, ange namn, BRF/Fastighetsägare och telefonnummer
NÄR: 16 november 2022
TID: 18.00-20.00
VAR: Folkets Hus Vällingby, Pelarsalen

Ladda ner inbjudan som pdf.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”2066″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]