Verksamhetsplanering 2023

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nu har vi haft vår årliga gemensamma verksamhetsplanering tillsammans, Fastighetsägare i Järva, Hässelby-Vällingby Fastighetsägare, Skärholmens Fastighetsägare och Rågsveds Fastighetsägare.

Ett av årets teman var ökat samarbete mellan föreningarna. Vi gjorde bland annat en gemensam SWOT-analys. Intressant och lärorikt både för respektive förening, men också för att se våra likheter och olikheter i utmaningar och möjligheter.

För att bidra till att systerföreningarnas stora insatser för trygghet och trivsel får än bättre effekt, och att otryggheten och brotten minskar, så vill vi vill hitta fler vägar att samarbeta tätare och utvecklas tillsammans på. Vi har alltid har haft ett gott samarbete, och jobbar nu med att sjösätta gemensamma strategier kring till exempel kunskapsspridning.

Varje förening har dessutom haft tid att fokusera på och arbeta med sina respektive verksamhetsplaner för 2023. Det blev två intensiva dagar som fyllt oss med energi och framtidsplaner för tryggare och trivsammare stadsdelar.
Tillsammans kan vi göra skillnad![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”2073,2071″ img_size=”1200×628″][/vc_column][/vc_row]